Nieuwbouwproject in het centrum van Vorselaar

 

Residentie Mylo, dat is hedendaags wonen & leven in de dorpskern van Vorselaar. De residentie geeft plaats aan 7 comfortabele en eigentijdse appartementen met privé-terras of tuin, waardoor je te midden van de dorpskern ook rust ervaart. De Molenstraat is immers een aangename dorpsstraat.

Meer info

Nog slechts 1 entiteit te koop!

In optie

Wonen in het centrum van Geel, BEN, <E30

 

Binnenkort starten wij een nieuw project, Residentie De Hei I, in het centrum van Geel. Deze residentie zal plaats geven aan 6 woonentiteiten.

Meer info

Laatste 2-slaapkamer appartement te koop!

In optie

HOB in het centrum van Vosselaar, BEN, <E30

 

Sfeervolle en duurzame BEN-woningen met 3 slaapkamers en zuid-georiënteerde tuin. Mogelijkheid om de woningen uit te breiden.

VERKOCHT

 

Meer info

 

In optie

Wonen in het centrum van Vosselaar, BEN, <E30

 

Binnenkort starten wij een nieuwe ontwikkeling in het centrum van Vosselaar. In een eerste fase wordt Residentie Bolck I, II en III gerealiseerd. Het betreft 3 residenties met in totaal 19 appartementen met 1 en 2 slaapkamers.

 

Meer info

In optie

Hedendaags, energiezuinig & duurzaam te Sint-Antonius

 

Residentie Achille, dat is hedendaags, eigenzinnig en duurzaam wonen en leven in de dorpskern van Sint-Antonius. Wonen ervaar je hier als een mix van bruisend dorpsleven, van gezellig genieten en gemakkleijk dichtbij, van veilig en leefbaar.

 

De residentie geeft plaats aan 27 comfortabele en eigentijdse appartementen met privé-terras, waardoor je te midden van de dorpskern ook rust ervaart. Aandacht voor ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid maken van Residentie Achille een prachtig plekje om te wonen, te toeven en te spelen.

Meer info

 

Op zoek naar garageboxen en/of staanplaatsen? Klik hier voor meer info.

In optie

Casco handelspand te koop winkelstraat Beerse

 

In de Lindenlaan 35 te Beerse zijn de werken aan Residentie Tilia al ver gevorderd. Op de benedenverdieping is een ruim handelspand voorzien van 203m2. Het handelspand wordt casco aangeboden zodat de inrichting volledig zelf kan bepaald worden. De grote vitrine zorgt voor een uitstekende visibiliteit. Optie tot het bijkopen van autostaanplaatsen.

Meer info

VERKOCHT

In optie

Wonen in het centrum van Beerse, BEN, <E30

 

Residentie Tilia is hedendaags en duurzaam wonen en leven in de dorpskern van Beerse. Te midden van de winkelstraat kan je in Residentie Tilia 5 comfortabele appartementen met privé-terras terugvinden. Op de benedenverdieping voorzien we een handelspand. We besteden ruime aandacht voor ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid.

Meer info

Uitverkocht!

In optie

Herverkoop prachtig 1-slpk (nieuwbouw) appartement in het centrum van Sint-Antonius

 

Dit Bijna Energie Neutraal nieuwbouw app heeft een E-peil van 28 en is gelegen op de 1ste verdieping.

​VERKOCHT

In optie

 

© 2020 by SebCreations. Proudly created with Wix.com

  • FB I Wonen in stijl I SebCreations